Дмитро Єгоров: рентабельність вирощування жита становить 900-1200%
Жито — одна із найуніверсальніших і найневибагливіших зернових культур в Україні, – стверджують науковці Харківського Інституту рослинництва імені В. Я. Юр’єва. До того ж, житній хліб – це традиційна українська випічка вже не одне століття. Українці вирощували жито споконвіків, недарма у нашому фольклорі стільки приказок та пісень про цю сільгоспкультуру. Проте, вже не одне десятиліття спостерігається тенденція зменшення посівів цієї сільгоспкультури. Завідувач лабораторії селекції та генетики озимого жита Дмитро Єгоров каже: Це парадокс! Тож у нашій розмові ми спробували проаналізувати, що спричинило цей парадокс.
Детальніше за посиланням: http://kurkul.com/interview/68-dmitro-yegorov-rentabelnist-viroschuvannya-jita-stanovit-900-1200
Пошук:
15.07.2020
Третя Літня Школа з написання проєктів: від формалізації ідеї до проєктної заявки на отримання грантової підтримки
13.07.2020
Президент України пообіцяв взяти під особистий контроль ситуацію у вітчизняному картоплярстві
13.07.2020
Відновлення зрошення дозволить додатково виробляти сільськогосподарської продукції на 8-10 млн тонн щороку, - Ігор Петрашко
13.07.2020
Науковці Інституту водних проблем і меліорації НААН взяли участь в міжвідомчому обговоренні шляхів відновлення ефективної гідротехнічної меліорації
13.07.2020
Що відображає ситуацію на ринку птахівництва і тваринництва
Новини України 376 — 380 з 833
Початок | Поперед. | 74 75 76 77 78 | Наст. | Кінець