Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Національна академія аграрних наук України та Інститут продовольчих ресурсів НААН стали співорганізаторами виставок INPRODMASH & UPAKOVKA 2015 та SWEETS&BAKERY 2015 15.09.2015

Національна академія аграрних наук України та Інститут продовольчих ресурсів НААН стали співорганізаторами виставок INPRODMASH & UPAKOVKA 2015 та SWEETS&BAKERY 2015

У роботі Всеукраїнського тижня харчових технологій (8 - 10 вересня 2015 року) взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Національної академії аграрних наук України, профільних асоціацій, науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів та провідних підприємств харчової промисловості.

Національна академія аграрних наук України та Інститут продовольчих ресурсів НААН стали співорганізаторами виставок INPRODMASH & UPAKOVKA 2015 та SWEETS & BAKERY 2015, на яких були представлені перспективні інновації усього технологічного циклу – від обробки сировини до випуску готової упакованої продукції - від світових лідерів у сфері обладнання, технологій та упаковки для харчової і переробної промисловості. Відвідувачі змогли побачити: колективний стенд Нідерландів, на якому демонструвалася продукція 14 компаній; стенд фірми АМ2С (Франція) – провідного світового виробника сепараторів та ліній для виробництва всіх типів м`ясних і рибних фаршів; розробки фірми HENNEKEN (Німеччина) – світового виробника обладнання для м`ясної промисловості; досягнення українських виробників обладнання для харчової промисловості та пакувальна продукція (Базис, Ело Пак, Імпексмаш, Інтермаш, Інта, Хімтек плюс та інші).

У рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій проводились Міжнародні науково-практичні конференції, на яких були заслухані такі доповіді провідних вчених Національної академії аграрних наук України:

- «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва та пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоспроможності»;

- «Актуальні питання безпечності та підвищення конкурентоспроможності вітчизняної молочної продукціїї»;

- «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: