Національна академія аграрних наук України та Інститут продовольчих ресурсів НААН стали співорганізаторами виставок INPRODMASH & UPAKOVKA 2015 та SWEETS&BAKERY 2015
У роботі Всеукраїнського тижня харчових технологій (8 - 10 вересня 2015 року) взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Національної академії аграрних наук України, профільних асоціацій, науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів та провідних підприємств харчової промисловості.
Національна академія аграрних наук України та Інститут продовольчих ресурсів НААН стали співорганізаторами виставок INPRODMASH & UPAKOVKA 2015 та SWEETS & BAKERY 2015, на яких були представлені перспективні інновації усього технологічного циклу – від обробки сировини до випуску готової упакованої продукції - від світових лідерів у сфері обладнання, технологій та упаковки для харчової і переробної промисловості. Відвідувачі змогли побачити: колективний стенд Нідерландів, на якому демонструвалася продукція 14 компаній; стенд фірми АМ2С (Франція) – провідного світового виробника сепараторів та ліній для виробництва всіх типів м`ясних і рибних фаршів; розробки фірми HENNEKEN (Німеччина) – світового виробника обладнання для м`ясної промисловості; досягнення українських виробників обладнання для харчової промисловості та пакувальна продукція (Базис, Ело Пак, Імпексмаш, Інтермаш, Інта, Хімтек плюс та інші).
У рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій проводились Міжнародні науково-практичні конференції, на яких були заслухані такі доповіді провідних вчених Національної академії аграрних наук України:
- «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва та пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоспроможності»;
- «Актуальні питання безпечності та підвищення конкурентоспроможності вітчизняної молочної продукціїї»;
- «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі».
Пошук:
13.01.2025
Ріпак із показником 60% є найбільш рентабельною культурою року ‒ експерт НААН
24.10.2024
Україна прийняла нову стратегію збереження різноманітності культур: коментарі від НААН
22.10.2024
Через посуху озимі почали сіяти із затримкою: експерт НААН розповів, як це вплине на врожай
20.09.2024
Просо – це страховка чи заробіток: коментар експерта НААН щодо рентабельності культури
19.09.2024
Що буде з цінами на м'ясо восени: прогноз експертки НААН
Новини України 1 — 5 з 868
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець