Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Молодий науковець Тетяна Грищенко – лауреат Премії Кабінету Міністрів України 20.08.2015

Молодий науковець Тетяна Грищенко – лауреат Премії Кабінету Міністрів України

Вперше в історії Національної академії аграрних наук України лауреатом Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України, у номінації «За творчі досягнення», стала голова Ради молодих вчених, кандидат історичних наук, провідний науковий співробітник сектору наукознавства Інституту історії аграрної науки, освіти та техніки Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН Тетяна Грищенко.

Урочистості з нагоди вручення Премії відбулися 18 серпня 2015 року у Залі Чемпіонів НСК «Олімпійський». Церемонію нагородження проводили Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк і Міністр молоді та спорту Ігор Жданов. Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 737-р від 17 липня 2015 р., Премію присуджено 60 лауреатам в шести номінаціях: за виробничі (4 лауреати), наукові (17), творчі (5) та спортивні досягнення (16), особисту мужність (13), внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху (5). Лауреатів нагородили дипломами, нагрудними знаками та грошовими преміями.

Вітаючи лауреатів, Голова Уряду Арсеній Яценюк, наголосив: «Я від імені Уряду щиро вам дякую за те, що ви боретеся і досягаєте. Ви особистості з великої літери!».

Повернення до списку



Новини України

Пошук: