Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
«Українська агропродовольча сфера: перспективи, інновації та європейські можливості» - запрошення фахівців агро-продовольчої сфери до участі у он-лайн конференції 02.11.2020

«Українська агропродовольча сфера: перспективи, інновації та європейські можливості» - запрошення фахівців агро-продовольчої сфери до участі у он-лайн конференції

Європейський інститут інновацій і технологій в області продуктів харчування (EIT Food) спільно з Технологічним бізнес інкубатором «Харківські технології» (ТБІ КТ) проводять триденний онлайн EIT Food захід. Захід, що відбудеться 24, 25 та 26 листопада 2020 року, спрямований на підвищення обізнаності про світові тенденції розвитку продовольчих ринків, обговоренню перспектив, проблем та інновацій  в агропродовольчій сфері України. Учасники ознайомляться з діяльністю, грантовими можливостями і проєктами європейської ініціативи EIT Food.

В перший день (вівторок 24 листопада) відбудеться КОНФЕРЕНЦІЯ «Українська агропродовольча сфера: перспективи, інновації та європейські можливості» за участю широкого кола фахівців агро-продовольчої сфери: профільних міністерств, обласних адміністрацій, муніципалітетів, науковців, представників  малого та середнього бізнесу, великих агротех компаній, успішних стартаперів та початківців. Під час конференції учасники матимуть змогу ознайомитися з можливостями і програмами Європейського інституту інновацій та технологій (EIT), дізнатися про сучасні  наукові досягнення у агро продовольчій  сфері,  ознайомитись з інноваціями, що застосовуються великими сільськогосподарськими виробниками України, прийняти участь у дискусії з питань впровадження харчових інновацій, встановити корисні зв’язки та знайти потенційних партнерів.

Крім того, європейська ініціатива EIT Food представить свою діяльність, проєкти та можливості  (у тому числі фінансові), які вона планує здійснювати в агропродовольчій екосистемі України.

Тривалість конференції – 3 години.

Програма конференції зараз формується.

Для участі в он-лайн КОНФЕРЕНЦІЇ, яка відбудеться 24 листопада о 10:00, будь ласка,  зареєструйтесь.

Другий та третій дні (середа 25 та четвер 26 листопада), призначені для он-лайн СЕМІНАРУ-ТРЕНІНГУ для стартапів-початківців в агротех та продовольчий  галузі. На семінарі учасники ознайомляться  з ключовими бізнес-методами та інструментами, які допоможуть їм просувати свої проекти та ідеї: метод Lean Startup, основи розвитку клієнтів, а також прийоми для підтвердження ідеї шляхом спілкування з користувачами та проведення експериментів, можливості залучення партнерів та інвесторів На другий день тренінгу учасники зможуть ознайомитися з успішними стартапами,  а також представити свої пітч-презентації та почути поради експертів.

Тренери та лектори – відомі спеціалісти з підприємництва, лідери стартап руху в Україні.

Організатори заходу -  Європейский інститут інновацій та технологій і Технологічним бізнес-інкубатор "Харківські Технології», -  запрошують фахівців аграрної сфери виступити  з доповіддю на он-лайн конференції «Українська агропродовольча сфера: перспективи, інновації та європейські можливості» та взяти участь  у панельній дискусії на запропоновані теми:

-  Стан та перспективи української агропродовольчої екосистеми
-  Наукові дослідження в агро-продовольчій сфері.  Тенденції  у світі та Україні.
-  Вітчизняні  інноваційні технології у  сільськогосподарському виробництві Україні.
- „Харчові“ інноваціїсвіт без голодувідходів та шкідливих продуктівВклад України.

Якщо ви маєте іншу пропозицію щодо теми виступу, будемо вдячні, та відкорегуємо програму, -  пропонують організатори заходу.

Детальніше – ТУТ

 

Контакта особа -  Гагауз Інна Борисівна, голова правління ТБІ "ХТ", gagauz@kt.kharkov.ua

* * * *

До відома:

EIТ (Європейський інститут інновацій та технологій) - незалежна організація, створена Європейським союзом у 2008 році для зміцнення новаторських можливостей Європи.

EIT є невід'ємною частиною Рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій Horizon 2020.

EIT Food - провідна європейська інноваційна ініціатива, яка працює над тим, щоб зробити систему харчування більш стійкою, здоровою та надійною. Це незалежний орган Європейського Союзу, створений у 2008 році для роботи в галузі підприємництва та інновацій у харчовому секторі Європи.

Члени спільноти EIT Food  є учасниками світового класу в міжнародній харчовій промисловості: це - понад 50 партнерів з провідних компаній, дослідницьких центрів та університетів у 13 країнах. Бачення EIT Food полягає в тому, щоб поставити Європу в основу світової революції в галузі харчових інновацій та виробництва та її значення в суспільстві, водночас допомагаючи підвищити кваліфікацію та підприємництво в цьому секторі та розкрити потенціал малих та середніх підприємств.

Місія EIТ Food досягається шляхом: створення та збільшення масштабів агропродовольчих стартапів для впровадження нових харчових інновацій у бізнес, розвитку талантів та лідерів для перетворення системи харчування, випуску нових інноваційних продуктів та інгредієнтів для більш здорової та стійкої їжі, залучення громадськості для змін у системі харчування.                                          Більше про організацію EIT Food можна дізнатися на сайті www.eitfood.eu. 

Технологічний бізнес інкубатор «Харківські технології» це неурядова організація, яка працює в області комерціалізації наукових проектів та трансферу технологій та впровадження інноваційних розробок в бізнес, в тому числі в агропродовольчій галузі, надаючи інформацію, консультаційні послуги, наставництво та різні форми фінансування для стартапів та існуючих компаній.

Детальніше про ТБІ «Харківські Технології» - на сайті: kt.kharkov.ua


Повернення до списку