.jpg)
Виробництво заморожених частин тушок курей в 2018 році динамічно зростає
Протягом перших семи місяців 2018 року виробництво частин тушок курей, курчат заморожених в Україні зросло до 138,2 тис. тонн, що в 2,1 раза більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомляє Державна служба статистики України.
В липні 2018 року вироблено майже 20 тис. тонн частин тушок курей, курчат заморожених, що в 2,4 раза більше, ніж у липні минулого року.
Зазначена продукція користується високим попитом на внутрішньому та зовнішньому ринках, що стимулює інвестиції в розширення виробництва. Відзначимо, що завдяки правильній державній політиці підтримки розвитку галузевої спеціалізації обсяги виробництва і поставок продукції птахівництва на зарубіжні ринки динамічно збільшується.