Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Унікальність і краса: президент НААН Ярослав Гадзало вітає з Днем вишиванки 18.05.2023

Унікальність і краса: президент НААН Ярослав Гадзало вітає з Днем вишиванки

Вітаю вас з найчарівнішим святом - Днем вишиванки!

Сьогодні ми одягнуті у вбрання, які втілюють нашу національну душу і відображають велич та красу України. Вишиванка – це не просто одяг, це наша історія, символ народу, який ми з гордістю несемо у світ.

Вишиванка – це дивовижна мова, яка розповідає про нашу споконвічну традицію, нашу віру, нашу силу і нашу незламну волю. Кожен витончений візерунок вишиванки має своє значення, свою історію. Вона розповідає про наші коріння, про той шлях, яким ми йшли, і про те, ким ми є сьогодні.

Вишиванка - це символ єдності і солідарності. Вона об'єднує нас, нагадує про нашу спільну справу, про те, що разом ми сильніші. Вона перетинає межі і зв'язує серця нашого народу, де б ми не перебували по світу.

У День вишиванки також варто згадати вмілі руки наших майстрів, їхню неперевершену здатність створювати прекрасне. Ці натхненні митці не просто вишивають, вони тканими нитками переплітають наші душі, залишаючи незабутній слід. Їх роботи - це живі шедеври, що оживають і розповідають нам про наше коріння.

День вишиванки нагадує нам про нашу унікальність, про те, що ми маємо багато досягнень, які варто святкувати. Кожен стежок на вишиванці - це краплина поту, сила волі і любов до Батьківщини.

Нехай День вишиванки наповнить наші серця щирістю, радістю і вірою в світле майбутнє. Нехай вона стане невичерпним джерелом натхнення для нас у кожен день, нагадуючи про наші корені, цінності і силу об'єднання. Разом ми здатні змінювати світ, нести світло й красу, досягти перемоги.

Із Днем вишиванки! Нехай вона приносить нам щастя, вдячність та щирі усмішки. Слава Україні!

photo-2023-05-18-15-29-02

Повернення до списку



Новини України

Пошук: