Науково-практичний семінар “Використання вітчизняних заквашувальних препаратів на підприємствах молочної галузі”
19 лютого 2015 року в Інституті продовольчих ресурсів НААН за підтримки Міністерства агарної політики та продовольства України і Національної академії аграрних наук України відбувся науково-практичний семінар “Використання вітчизняних заквашувальних препартів на підприємствах молочної галузі”
У роботі семінару прийняли участь технологи понад 30-ти молочних підприємств і представників дистриб’юторськи
Відкрив науково-практичн
Із доповідями виступили:
Бондаренко В.М. – Голова правління Національної асоціації молочників України «Укрмолпром»;
Кігель Н.Ф. - д.т.н.,зав. відділом біотехнології ІПР НААН
Романчук І.О.- к.т.н., зав. відділом молочних продуктів ІПР НААН
Науменко О.В.- с.н.с. відділу біотехнології ІПР
Ушакова В.В.- зав. виробництвом ДДП ІПР (Дегустаційна зала ІПР)
Під час роботи науково-практичн
-
Науково-практичн
і розробки заквашу вальних препаратів для виробництва кисломолочних продуктів: досвід та практика -
Нормативне забезпечення молочної галузі: розробки, зміни, актуальні проблеми
-
Організація мікробіологічног
о контролю на підприємствах молочної промисловості: методичне забезпечення
Після семінару проводилась дегустація зразків молочної продукції (ряжанки, кефіру, йоргуту, сметани, кисловершкового масла та спредів), яка була виготовлена із застосуванням бактеріальних заквасок на Державному Дослідному підприємстві Інституту продовольчих ресурсів НААН.
Пошук:
10.09.2024
Українські науковці можуть отримати фінансування для роботи у Фінляндії
05.09.2024
Міністром аграрної політики та продовольства України став Віталій Коваль
21.08.2024
Конкурси в рамках місії ЄС «Кліматично нейтральні та розумні міста»
15.08.2024
НААН пропонує під урожай 2025 року базове та сертифіковане насіння сортів та гібридів озимих культур
06.08.2024
У січні-червні 2024 року оборот торгівлі агропродукцією між Україною та ЄС сягнув 8,2 млрд доларів
Новини України 1 — 5 з 862
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець