Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Президент НААН Ярослав Гадзало вітає з Днем науки 18.05.2023

Президент НААН Ярослав Гадзало вітає з Днем науки

Із нагоди Дня науки я хочу висловити свої найщиріші привітання всім вченим України, які беззаперечно заслуговують нашої повної поваги та вдячності. Ви є одними з сучасних героїв, які навіть у складний період війни не зупиняються в своїх наукових пошуках.

Українські науковці виявляють неймовірну силу волі та витримки, працюючи в умовах, які вимагають великих жертв та наполегливості. Ваш внесок у розвиток науки та прогресу неоціненний, і ми глибоко вдячні вам за вашу діяльність та відданість науці.

Ваші дослідження та відкриття вносять вагомий вклад у різні галузі, розширюють наші горизонти і роблять світ кращим, інноваційнішим та безпечним. Ви не лише демонструєте потужний науковий потенціал України, але й забезпечуєте її престиж на міжнародній арені.

Нехай ваша мудрість та ідеї будуть нескінченні. Нехай наукові зусилля приносять яскраві плоди і користь для всього людства. Ви є прикладом наукової стійкості та відданості, і ваш внесок в розвиток нашої країни є неоціненним.

Зичу вам міцного здоров'я, наснаги та нових досягнень у науковій діяльності. Нехай ваша праця буде визнана і заслужено відзначена, а ваші наукові ідеї знайдуть широке визнання та застосування.

Із повагою
Президент Національної академії аграрних наук України 
Ярослав Гадзало 

Повернення до списку



Новини України

Пошук: