
Як у Дніпрі фахівці НААН вирощують банани, авокадо, інжир та монстеру
У центрі Дніпра вирощують банани, авокадо, інжир та монстеру делікатесну. Останнє – це дійсно свого роду делікатес, за смаком схожий на ананас. Все це можна побачити в музеї в Інституту зернових культур Національної академії аграрних наук України.
Музей знаходиться на останньому поверсі, тому світла і тепла для рослин достатньо. Загалом у музеї багато експонатів, відтворені фрагменти інтер’єру кабінетів колишніх директорів, є раритетні знімки, різноманітна продукція.
“Вже збирали навіть врожаї бананів, на смак навіть кращі, ніж ті, що в магазині. Також були врожаї фініків, чекаємо тепер на авокадо”, - розповів директор Інститут Владислав Черчель.
Детальніше - у сюжеті “Наше Місто”.
Пошук:
30.05.2023
Гречка та буряк стали лідерами здешевлення продуктів харчування
15.05.2023
Найнижче з початку повномасштабної війни зростання споживчих цін зафіксоване у квітні
03.05.2023
За рік повномасштабної війни продукти харчування в Україні подорожчали на третину
21.04.2023
Україна збільшила експорт агропродовольчої продукції за І квартал 2023 року
18.04.2023
Цьогорічні підтоплення - це прояви змін клімату: експерт НААН
Новини України 1 — 5 з 804
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець