Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Науковців НААН відзначили премією Кабміну за розробку і впровадження інноваційних технологій 05.01.2023

Науковців НААН відзначили премією Кабміну за розробку і впровадження інноваційних технологій

Днями відбулося нагородження лауреатів Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій. Премія присуджується щороку за особливі досягнення у розробленні і впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції. Лауреатами Премії у цьому році стали 34 науковці, серед них і фахівці Національної академії аграрних наук України.

Зокрема, Премією відзначили колектив науковців Інституту продовольчих ресурсів НААН, Національного університету біоресурсів та природокористування України та Інституту ветеринарної медицини НААН за наукову роботу "Інноваційна технологія створення препаратів на основі живих бактерій для отримання якісних та безпечних м’ясних продуктів". Лауреатами премії стали: Остап Жукорський, Сергій Ничик, Василь Волощук, Світлана Даниленко, Ганна Козловська, Оксана Потемська та Микола Сичевський.

63aec42499ea2033989370

Лауреати пообіцяли продовжувати працювати з надзвичайною енергією на благо України, відновлення зруйнованих війною багатств держави, заради щасливого майбутнього наших нащадків.

63aec419d2406077207117



63aec42461e4e747473703

Повернення до списку



Новини України

Пошук: