Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Привітання з Новим роком від Президента НААН Ярослава Гадзала 31.12.2022

Привітання з Новим роком від Президента НААН Ярослава Гадзала

Друзі, щиро вітаю усіх із Новим роком!

Цей рік був неймовірно важким для всіх: країни, влади, громадян і, насамперед, для наших воїнів, котрі і зараз, у ці хвилини, у ці святкові дні, захищають нашу державу від бридкого підступного ворога. Ми вчергове виборюємо свободу і незалежність у цій війні цивілізацій, війні з росіянами, в яких відсутня будь-яка мораль, традиції та відповідальність. Збройні сили України зупинили агресора і зараз ламають йому хребет, аби захистити нас і весь світ від варварської навали. Тож, насамперед хочу від усього серця привітати наших мужніх стійких воїнів! Обов'язково згадайте їх під час новорічних святкувань у колі рідних та близьких. Крок за кроком, метр за метром, під проводом Президента і Головнокомандувача ми повернемо всі окуповані території! Слава і шана вам, Герої!

Також важливо, що перед обличчям складних викликів разом із військовими свій фронт тримають і науковці. Адже за відсутності сильної науки неможливо забезпечити рух країни вперед. Працівники усіх установ Національної академії аграрних наук України відповідають за забезпечення науково-технологічної підтримки розвитку аграрного сектора економіки країни. І тут треба віддати належне не лише досягненням її колишніх фахівців, ветеранів науки, котрих ми безмежно поважаємо, а й здобуткам теперішнього молодого покоління науковців. У цій синергії поколінь створюються сучасні наукові розробки, які закладають надійний економічний фундамент країни і дають впевненість в її успішному майбутньому. Своєю невтомною і копіткою працею українські науковці вражають світ і підтверджують статус нашої держави як потужного джерела висококваліфікованих кадрів. Дякую всім, хто попри страшні події залишається відданим своїй праці професіоналом.

Наступний рік буде надзвичайно важливим для кожного з нас, для незалежності України та її європейського вибору. Пригадаймо, як ми всі згуртувалися після повномасштабного вторгенння, як ми донатили, працювали, шукали, закуповували, підтримували і вірили одне в одного. Як же хочеться одного разу прокинутися і зрозуміти, що в Україні більше немає місця корупції, брехні, чварам, а є чудове місце для життя добрих, чесних і світлих людей. Наші воля, розум, сила, сміливість і працьовитість, помножені на внутрішню єдність - ось формула розбудови могутньої України!

Тож зараз хочу звернутися до кожного з вас - знайомих і незнайомих, рідних і далеких, усіх прекрасних і надзвичайних українців. Прийміть ці слова любові, вдячності, підтримки і поваги. Стільки людяності і любові ми, українці, проявили цього року... Ця добра і тверда сила продовжує освітлювати наш шлях. Новий рік - це завжди надія на оновлення і зміни, очікування див та святкове піднесення. Бажаю міцного здоров'я, щастя, добра, перемоги та миру для кожного з нас, для наших сімей і для нашого народу!

Слава Президенту України! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Із найкращими побажаннями 
Президент Національної академії аграрних наук України 
Ярослав Гадзало 

Повернення до списку



Новини України

Пошук: