Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Вітаємо з Днем працівника ветеринарної медицини України 11.08.2022

Вітаємо з Днем працівника ветеринарної медицини України

Від імені Президії Національної академії аграрних наук України та наукової аграрної спільноти щиро вітаємо колег із професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини України! 

Ваша професія – одна з найдавніших та найгуманніших. Рік у рік зростає її значення у суспільстві. Ваші здобутки визнані світовою ветеринарною спільнотою, а досвід та знання допомагають активно впроваджувати в нашій державі європейські стандарти якості і безпеки сільськогосподарської продукції. 

Великої шани і поваги заслуговує Ваша самовіддана і така важлива для людей праця щодо захисту нашої держави від занесення інфекційних захворювань, підтримання стійкого епізоотичного благополуччя, забезпечення громадян України якісною та безпечною продукцією.

Ми з гордістю відзначаємо, що значний потенціал ветеринарної науки забезпечує ефективну роботу усіх ланок ветеринарної медицини нашої держави. 

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто чесно і самовіддано працює над виконанням важливих науково-практичних завдань державного значення.

Бажаємо Вам перемоги та миру, міцного здоров'я, благополуччя, злагоди у сім'ях, нових професійних досягнень та щастя!

Повернення до списку



Новини України

Пошук: