Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Вітаємо Президента НААН Ярослава Гадзала з Днем народження! 03.08.2022

Вітаємо Президента НААН Ярослава Гадзала з Днем народження!

Шановний Ярославе Михайловичу,
прийміть щирі вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Колеги, друзі, однодумці - всі, хто упродовж багатьох років працює з Вами пліч-о-пліч, завжди з приємністю згадують моменти як ділового, так і простого людського спілкування. Доля обдарувала Вас найкращими рисами: відповідальністю, порядністю, щедрістю душі, чуйним відношенням до людей. Завдяки Вашому професіоналізму, працелюбності, таланту і наполегливості в досягненні поставлених цілей Ви досягли високих успіхів у науковій діяльності та маєте шану й повагу серед колег і друзів.

Нескінченну кількість добрих слів можна висловити на Вашу адресу, адже Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов’язків задля служіння українському народу та його державі. 

Із нагоди Вашого Дня народження бажаємо Вам, шановний пане президенте, миру, бадьорості душі і козацького здоров’я, поваги і щирої любові близьких людей, доброго оточення і теплих слів. Нехай кожен день приносить радість і позитивні емоції, адже це і є гарантія довголіття. Нехай життя завжди дарує Вам вірних друзів та надійних партнерів. Нехай здійсняться Ваші задуми. Віримо, що Ваша життєва позиція, професіоналізм та мужність і надалі сприятимуть розвитку Національної академії аграрних наук України та нашої країни.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: