Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Привітання з Днем науки від Президента НААН Ярослава Гадзала 21.05.2022

Привітання з Днем науки від Президента НААН Ярослава Гадзала

Шановні колеги, друзі!
Від імені Президії Національної академії аграрних наук України та від себе особисто вітаємо наукову спільноту з Днем науки!

Вже 26 років поспіль згідно з Указом Президента України ми відзначаємо професійне свято працівників науки України!

Українська наука, зокрема й аграрна, завдяки наполегливій праці наших учених має сучасні наукові школи та відомі фундаментальні і прикладні розробки. Відомо, що високий професіоналізм українських учених високо цінується у всьому світі. Будні науковця – це складна, відповідальна, але дуже цікава робота, наповнена відкриттями, новими знаннями та звершеннями. Ця професія об’єднує людей, які надзвичайно віддані своїй справі і прагнуть реалізувати свої творчі задуми та ідеї. Присвятивши себе служінню науці вони йдуть тернистим шляхом пізнання, збагачують скарбницю науки новими знаннями та передають їх прийдешнім поколінням.

Сьогодні наука, і держава в цілому, переживають складні часи. Але, незважаючи на умови воєнного стану, науковці самовіддано продовжують працювати над виконанням програм наукових досліджень, продовжують закладати досліди, надають тисячі тонн елітного насіння фермерам України, всіма силами дбають про збереження наукових об’єктів, що становлять національне надбання України та примноження колекцій. Також вони відновлювють зруйновану ворогами матеріально-технічну базу установ, активно займаються волонтерською діяльністю, щоденно допомагають ЗСУ, забезпечуючи тим самим продовольчу безпеку нашої держави та наближаючи нашу спільну перемогу над агресором!

Бажаємо нашим незламним науковцям нових творчих пошуків і здобутків, невичерпної енергії, наснаги і перемог на нелегкому і надзвичайно відповідальному шляху. Нехай ніколи не згасають ваші прагнення до нових знань та звершень, а натхнення завжди супроводжує.

Вдячні вам за неоціненний внесок у формування вітчизняного аграрного наукового потенціалу! Зичимо кожному з вас довгих років життя, козацького здоров’я, благополуччя, родинного тепла та любові.

Нашій рідній Україні перемоги, миру та процвітання! Впевнені, що розвиток науки, ефективне використання результатів наукової діяльності, впровадження новітніх технологій і надалі буде основою економічного зростання держави. Разом з тим, і основою інтелектуального потенціалу нації та запорукою її майбутнього! 

Слава Україні!

Повернення до списку



Новини України

Пошук: