Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Біосферний заповідник "Асканія-Нова" НААН просить допомоги для збереження тварин і рослин 08.04.2022

Біосферний заповідник "Асканія-Нова" НААН просить допомоги для збереження тварин і рослин

Біосферний заповідник "Асканія-Нова" Національної академії аграрних наук України втратив доступ до бюджетних рахунків і просить підтримати його пожертвами для збереження тварин, птахів і рослин

Про це йдеться на сторінці біосферного заповідника "Асканія-Нова" у Facebook.

"Тепер і зоологічний парк, і ботанічний сад Асканія-Нова не мають доступу до своїх бюджетних рахунків, а ми маємо підтримувати заповідник власними засобами. Наразі витрати резерву ми можемо покрити лише за допомогою пожертв", – йдеться у повідомленні.

Для переказів з закордону, поки територія під окупацією, доступний лише переказ PayPal.

"Поки наша територія досі під окупацією, єдиний можливий спосіб отримати гроші з закордону для нашого резерву - рахунок PayPal: starovoitovatetana@gmail. В Україні система PayPal доступна тільки для приватних осіб, тому ми відкрили рахунок на ім'я однієї з наших співробітників, Старовойтової Тетяни Вікторівни", – пояснили в заповіднику.

Також можна переказати гроші всередині України, з гривнями, за наступними реквізитами оплати у ПриватБанку: Старовойтова Тетяна Вікторівна, IBAN: UA063052990000026204695351822, номер картки: 5168 7573 9035 4795.


Територія заповіднику, що розташована в Херсонській області, наразі тимчасово окупована. У заповіднику є колекції тварин і рослин, які формуються вже кілька поколінь. Зокрема, це страуси, зубри, антилопи, дикі коні, лами, зебри та багато видів птахів, включаючи велику колекцію хижих птахів та журавлів.

"Навіть найменша сума грошей має велике значення для нашого резерву", – кажуть у заповіднику.



Повернення до списку



Новини України

Пошук: