Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Фахівці Інституту сільського господарства Степу НААН безкоштовно консультуватимуть аграріїв на Кіровоградщині 28.03.2022

Фахівці Інституту сільського господарства Степу НААН безкоштовно консультуватимуть аграріїв на Кіровоградщині

На Кіровоградщині створили консультативну раду для підтримки аграріїв. До її складу увійшли фахівці Інституту сільського господарства Степу Національної академії аграрних наук України. Вони погодилися безкоштовно консультувати аграріїв щодо питань посівної.

"Департамент агропромислового розвитку Кіровоградської ОВА створив необхідну зараз консультативну раду. До її складу увійшли науковці, фахівці  Інституту сільського господарства степової зони НААН. Усі ці фахівці погодилися безкоштовно працювати у телефонному режимі та надавати необхідні консультації щодо посівної та інших питань, які виникнуть в аграріїв. У разі необхідності виїзду – ми будемо докладати зусиль, щоб це стало можливим, і щоб на місцях науковці надавали поради щодо тих чи інших технологій", -  зазначив радник начальника Кіровоградської ОВА Сергій Коренюк.

Як повідомили в департаменті агропромислового розвитку, відсьогодні куратори територій особисто у телефонному режимі розпочнуть спілкування із аграріями задля надання їм консультативної допомоги.



Повернення до списку



Новини України

Пошук: