10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
07.08.2023
Вчені НААН назвали перспективні сорти для селекції безнасінного винограду
03.08.2023
Ціни на овочі та фрукти в Україні: прогнози фахівчинь НААН
02.08.2023
Через сім років клімат в Україні зміниться: які дослідження проводять вчені НААН на Одещині
20.07.2023
В Україні є сорти канабісу для медичних цілей, але закон забороняє їх переробляти - селекціонерка НААН
18.07.2023
Ціни на продукти в Україні: експерт НААН розповів, коли чекати підвищення
Новини України 21 — 25 з 833
Початок | Поперед. | 3 4 5 6 7 | Наст. | Кінець