10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
18.09.2023
Унікальні сорти та потужний потенціал: День поля у НААН
08.09.2023
Як на Кіровоградщині науковці випробовують різні сорти картоплі
05.09.2023
Понад чотири мільйони українців були прив’язані до ресурсів Каховського водосховища - експерт НААН
25.08.2023
Через дії російських окупантів згоріло понад 300 га заповідного степу у “Асканії-Новій” НААН
15.08.2023
Україна нарощує експорт зернових та олійних культур
Новини України 16 — 20 з 833
Початок | Поперед. | 2 3 4 5 6 | Наст. | Кінець