10.01.2022
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
31.10.2023
Груша ростиме на засолених ґрунтах - експерт НААН
30.10.2023
Інноваційні системи землеробства – стратегічний напрям розвитку аграрного сектору держави
05.10.2023
Сільськогосподарське машинобудування України втрачає експортний потенціал - експерт НААН
22.09.2023
Ціна на гречку опустилась майже до дворічного мінімуму
19.09.2023
Прибутки українських аграрних підприємств торік скоротились майже втричі, але не все так погано
Новини України 11 — 15 з 833
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець