.jpg)
Що зміцнить наш імунітет? Кисломолочні продукти та "хороші" бактерії
У людей зі словом "бактерії" виникають переважно негативні асоціації. Біотехнологи Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України точно знають, які бактерії можна назвати "хорошими", що позитивно вплинуть на весь організм людини.
Колекція Інституту налічує 20 різних родів бактерій, яку постійно поповнюють, відшукуючи бактерії не лише у кисломолочних продуктах, а й в організмах людей! З бактерій тут створюють закваски, з яких потім можна робити йогурти, кефіри та ряжанку в домашніх умовах.
За словами фахівців, найголовніша користь, яку бактерії приносять нашому організму – це міцний імунітет! Як правильно вибирати в магазинах корисні кисломолочні продукти також дивіть у сюжеті.
Читайте також: Цілюще молоко лебединських корів: Уряду пропонують виділити 150 мільйонів для збереження поголів'я
Пошук:
23.05.2022
Експорт Україною агропродукції за січень-квітень на 3% перевищив минулорічні показники
18.05.2022
Пальне в Україні може здорожчати ще на 20-25%
13.05.2022
Науковці НААН пояснили як зменшити наслідки бойових дій на ґрунти
10.05.2022
Фахівчиня НААН розповідає як виростити буряк
04.05.2022
Експертка НААН поділилася секретами вирощування моркви
Новини України 1 — 5 з 762
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець