Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

02.10.2019

Зустріч Першого віце-президента НААН, академіка НААН Гладія М.В. з делегацією Агентства зменшення загрози США та Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

1 жовтня 2019 року відбулася зустріч Першого віце-президента НААН, академіка НААН Гладія М.В. та представників Відділення ветеринарної медицини з делегацією Агентства зменшення загрози США та Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні. Від американської сторони у зустрічі прийняли участь менеджер Програми зменшення загрози по Україні Брандт Сигель, директор Офісу зменшення загрози Посольства США в Україні ДжоаннаВінтрол, представники підрядника менеджер Програми зменшення біозагрози в Україні Blackand Veatch SpecProj. CorpЛенс Ліпенкот та Девід Мустра.

У ході зустрічі були обговорені питання співробітництва згідно Програми зменшення загрози за напрямами реалізації наукових проектів, стажувань і тренінгів, участі в наукових конференціях, а також технічної допомоги науковим установам Відділення ветеринарної медицини. У кінці зустрічі Перший віце-президент НААН, академік НААН Гладій М.В. подякував американській стороні за підтримку інститутів Академії.

 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: