Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

27.05.2019

Зустріч представників Президії НААН та наукових установ Відділення ветеринарної медицини з спеціалістами Агентства зменшення загрози (США)

23 травня 2019 року відбулася зустріч представників Президії НААН та наукових установ Відділення ветеринарної медицини з спеціалістами Агентства зменшення загрози (США). Метою зустрічі було налагодження співпраці з підтримки українських талановитих молодих науковців, організації їх стажування в провідних наукових центрах США та впровадження світових стандартів в галузі біобезпеки і біозахисту у наукових установах ветеринарного профілю Академії. Також було досягнуто домовленість щодо активізації роботи українських вчених для залучення міжнародних грантів.

Українську сторону очолював академік-секретар Відділення ветеринарної медицини, член Президії НААН Мандигра М.С., приймали участь начальник відділу міжнародного наукового співробітництва НААН Шаповал О.С., академік НААН Стегній Б.Т., член-кореспондент НААН Завгородній А.І. та інші.

Американську сторону очолювали директор Програми зменшення біологічної загрози Ленс Брукс та менеджер міжнародних проектів по Україні Брендт Сігель.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: