Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

НААН: Аграріїв Болгарії зацікавили інноваційні розробки українських мікробіологів 07.03.2019

НААН: Аграріїв Болгарії зацікавили інноваційні розробки українських мікробіологів

Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН і аграрна компанія Болгарії «Екані» АД уклали угоду про співробітництво в галузі впровадження наукоємної продукції у ґрунтово-кліматичних умовах Болгарії. 
В рамках цієї співпраці болгарські партенри взяли участь у науково-практичному семінарі «Наукові розробки вчених-мікробіологів в інноваційних технологіях виробництва сільськогосподарської продукції», який відбувся на базі Інституту сільськогосподарської мікробіології. 
Науковці ознайомили присутніх зі значним практичним досвідом застосування засобів біологізації в сучасних аграрних технологіях для підвищення продуктивності виробництва, поліпшення якості продукції та збереження довкілля, що забезпечує значний економічний ефект від їх використання. 
Представники аграрних господарств області розповіли про власний досвід успішної співпраці з Інститутом та застосування біологічних препаратів. Присутні також отримали актуальну інформацію від провідних фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області. Захід організовано Інститутом спільно з Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської ОДА.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: