Стажування у Вроцлавському природничому університеті
Провідний фахівець Відділу аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААН Пилип Петров пройшов стажування у Лабораторії сучасних технологій харчових продуктів Вроцлавського природничого університету (Республіка Польща) під керівництвом професора, доктора наук Вєслава Копеча.
В рамках навчання стажерами отримано навички аналізу параметрів якості м'яса та м'ясних продуктів сучасними методами високоефективної рідинної та газової хроматографії.
Польським колегам презентовано наукові досягнення Інституту продовольчих ресурсів НААН та встановлено контакти для подальшого співробітництва.
Пошук:
29.04.2020
Президент підписав закон щодо обігу земель сільськогосподарського призначення
27.04.2020
Влада планує відкрити частину продовольчих ринків
27.04.2020
Україна і СОТ зробили спільну заяву щодо забезпечення продовольчої безпеки в умовах пандемії COVID-19
27.04.2020
Аграрії вже засіяли більше половини запланованих площ ярими культурами
24.04.2020
Названо точні дати виплати аграріям заборгованості з держпідтримки
Новини України 446 — 450 з 833
Початок | Поперед. | 88 89 90 91 92 | Наст. | Кінець