Стажування у Вроцлавському природничому університеті
Провідний фахівець Відділу аналітичних досліджень та якості харчової продукції Інституту продовольчих ресурсів НААН Пилип Петров пройшов стажування у Лабораторії сучасних технологій харчових продуктів Вроцлавського природничого університету (Республіка Польща) під керівництвом професора, доктора наук Вєслава Копеча.
В рамках навчання стажерами отримано навички аналізу параметрів якості м'яса та м'ясних продуктів сучасними методами високоефективної рідинної та газової хроматографії.
Польським колегам презентовано наукові досягнення Інституту продовольчих ресурсів НААН та встановлено контакти для подальшого співробітництва.
Пошук:
31.10.2023
Груша ростиме на засолених ґрунтах - експерт НААН
30.10.2023
Інноваційні системи землеробства – стратегічний напрям розвитку аграрного сектору держави
05.10.2023
Сільськогосподарське машинобудування України втрачає експортний потенціал - експерт НААН
22.09.2023
Ціна на гречку опустилась майже до дворічного мінімуму
19.09.2023
Прибутки українських аграрних підприємств торік скоротились майже втричі, але не все так погано
Новини України 11 — 15 з 833
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець