Всеукраїнський тиждень харчових технологій 2018
На території Міжнародного виставкового центру (м. Київ) в рамках щорічного Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулись провідні виставки харчової та переробної промисловості України – INPRODMASH, UPAKOVKA, SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine.
Співорганізатором та учасником цієї ключової події галузі традиційно являється Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України. В цьому році представники інституту взяли активну участь у трьох конференціях заходу – «Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі», «Робота м’ясної промисловості в сучасних умовах» та «Ресурсо- та енергозберігаючі технології виробництва та пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності».
Демонстрація новітніх технологій, обмін досвідом та отримання інформації про новинки і тенденції ринку в черговий раз зібрали фахівців всіх областей харчової і переробної промисловості України та представників зарубіжних компаній та організацій.
Пошук:
14.12.2023
Скільки коштуватиме новорічний стіл 2024: аналіз НААН
11.12.2023
Із біосферного заповідника "Асканія-Нова" НААН росіяни вивезли рідкісних тварин
07.12.2023
Ґрунтовий покрив України в умовах воєнних дій: стан, виклики, заходи з відновлення
30.11.2023
Із картоплі, яку вивели науковці НААН, робитимуть фіолетові чипси
07.11.2023
Директор Асканія-Нова прокоментував ситуацію, яка склалася в окупованому біосферному заповіднику
Новини України 6 — 10 з 833
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець