Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Привітання Президента Національної академії аграрних наук з Днем Незалежності України 23.08.2018

Привітання Президента Національної академії аграрних наук з Днем Незалежності України

Привітання Президента Національної академії аграрних наук з Днем Незалежності України

 

Шановні колеги і співвітчизники!

 

Прийміть сердечні вітання з нагоди визначних державних свят — Дня Державного Прапора та Дня Незалежності нашої України!

Уже 27 років українці — самостійні та вільні господарі на рідній землі, примножують її багатства та не зраджують пам’яті тих, хто віддав життя за нашу свободу. Це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, вибороте найкращими синами українського народу.

Споконвічно Україна — житниця Європи. Ми підтверджуємо міжнародний імідж України як розвиненої аграрної держави, потужного виробника та експортера сільськогосподарської продукції. Потужний агропромисловий комплекс є запорукою добробуту країни — він наповнює бюджет, забезпечує економічне зростання, дає роботу і годує мільйони українських родин. Особливий внесок у наші спільні досягнення робить аграрна наука. 

Шановні колеги, завдяки вашій щоденній роботі ми маємо можливість збільшувати врожаї, вирощувати здорові покоління тварин, гарантувати продовольчу безпеку та конкурувати з провідними іноземними виробниками. Створюючи нові гібриди і сорти,  ви даєте фермерам впевненість у завтрашньому дні незалежно від кліматичних зон і мінливої погоди. Ваша робота є взірцем самовідданості, стійкості і любові. Щоденною працею, незважаючи на всі перешкоди, ви крок за кроком закладаєте фундамент майбутніх врожаїв і добробуту нашої держави. Низький вам уклін!

Зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, сил, наснаги, реалізації всіх ваших задумів і ідей. Щастя, достатку та мирного неба кожній українській родні. Зі святом - Вас!

 

З повагою,

Президент Національної академії аграрних наук України

Ярослав Гадзало


Повернення до списку



Новини України

Пошук: