Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

 Вітаємо молодих науковців з отриманням грантів  Президента України! 24.07.2018

Вітаємо молодих науковців з отриманням грантів Президента України!

Стали відомі результати конкурсу Ф75 «Гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених» на 2018 рік. Із               7 проектів харківських молодих вчених, на які отримано державне фінансування, 2 проекти належать науковим співробітникам ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського»:

КУЧЕРУ Анатолію Васильовичу, кандидату педагогічних наук, докторанту, старшому науковому співробітнику сектору економічних досліджень для проведення дослідження на тему: «Еколого-економічні засади формування стратегічних напрямів розвитку низьковуглецевого землекористування як запоруки стійкості до змін клімату»;

РЕВТЬЄ-УВАРОВІЙ Аліні Вікторівні, кандидату сільськогосподарських наук, завідувачу лабораторії польових досліджень з добривами та управління якістю продукції для проведення дослідження на тему: «Конвергенція методів визначення якості ґрунту в контексті євроінтеграції України».

19 липня 2018 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ю.О. Світлична привітала молодих науковців з отриманням грантів Президента України на підтримку своїх досліджень та відзначила, що харківська наукова школа знов підтвердила свої передові позиції в Україні.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: