Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Делегація із Республіки Корея відвідала Панфильську дослідну станцію та Державне підприємство «Дослідне господарство Панфильської дослідної станції» 05.07.2018

Делегація із Республіки Корея відвідала Панфильську дослідну станцію та Державне підприємство «Дослідне господарство Панфильської дослідної станції»

4 липня 2018 р. делегація із Республіки Корея відвідала Панфильську дослідну станцію та Державне підприємство «Дослідне господарство Панфильської дослідної станції» Національного наукового центру «Інститут землеробства НААН».

Членів делегації на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні паном Лі Янг Гу та президента Національної академії аграрних наук України Гадзала Я.М. зустрічали голова Яготинської районної державної адміністрації Шмигановський В.С. та представники місцевих органів влади.

З метою розгляду нових напрямів співробітництва високих гостей ознайомили із демонстраційним полігоном основних сільськогосподарських культур, селекцією яких займається ННЦ «Інститут землеробства НААН».

У ході зустрічі було представлено одну з найбільших у Європі колекцій основних трав’янистих і дерев’янистих видів рослин, придатних для вирощування на енергетичні цілі.

На завершення візиту представникам компанії Кревес Девеловпмент Ко., ЛТД (Kreves Development Co., Ltd.) було показано першу партію насіння ріпаку озимого, яке містить ерукову кислоту, вирощене та зібране у 2018 році. Із 5 кг насіння було отримано близько 1 тони зерна ріпаку озимого. Було відібрано проби насіння з метою проведення повного аналізу, зокрема, і на вміст ерукової кислоти.


Повернення до списку



Новини України

Пошук: