21.05.2018
Міжнародний науково-технічний семінар «Перспективні напрямки очищення напівпродуктів цукробурякового виробництва»
16-17 травня 2018 року відбувся Міжнародний науково-технічний семінар «Перспективні напрямки очищення напівпродуктів цукробурякового виробництва», організований Науково-практичним центром цукробурякового виробництва та Інститутом продовольчих ресурсів НААН.Конференція була присвячена проблемам цукробурякового виробництва. Учасниками заходу були науковці, викладачі, представники цукрових заводів та компаній, які надають їм послуги. Завідувач відділу технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів НААН Любомир Хомічак відкрив конференцію та представив доповідь «Сучасні та перспективні способи досягнення оптимальних результатів на окремих стадіях очищення соків і напівпродуктів». Заступник завідувача цього ж відділу Таміла Шейко присвятила свою доповідь застосуванню ферментних препаратів у виробничих процесах цукрового виробництва.
Старші наукові співробітники ІПР НААН Сергій Ткаченко та Тетяна Кос у своїх виступах зосередились на окремих аспектах отримання високоактивного вапняного молока і сатураційного газу.
Пошук:
29.04.2020
Президент підписав закон щодо обігу земель сільськогосподарського призначення
27.04.2020
Влада планує відкрити частину продовольчих ринків
27.04.2020
Україна і СОТ зробили спільну заяву щодо забезпечення продовольчої безпеки в умовах пандемії COVID-19
27.04.2020
Аграрії вже засіяли більше половини запланованих площ ярими культурами
24.04.2020
Названо точні дати виплати аграріям заборгованості з держпідтримки
Новини України 446 — 450 з 833
Початок | Поперед. | 88 89 90 91 92 | Наст. | Кінець