Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

НААН прийняла участь у форумі організованому China Talent and Technology 12.04.2018

НААН прийняла участь у форумі організованому China Talent and Technology

Начальник відділу масло- та сироробства Інституту продовольчих ресурсів НААН, к.т.н. Орлюк Ю.Т. у складі делегації українських науковців взяв участь у форумі «Діловий візит іноземних спеціалістів», організованому спеціалістами компанії China Talent and Technology в місті Ліньі провінції Шаньдун Китайської Народної Республіки.  
З метою популяризації розробок української науки в галузі переробки молока представникам молокопереробної галузі китайської сторони було представлено науково-технічну інформацію стосовно розроблених в Інституті продовольчих ресурсів НААН технологій та обладнання для виробництва маслоробної та сироробної продукції; ознайомлено з основами інноваційних технологій виробництва твердих сирів та сирів, що визрівають за участі сирного слизу, надано інформацію про технічні характеристики та переваги сироробного обладнання Інституту та обладнання, що використовується за виробництва різних видів вершкового масла, спредів та пастоподібних продуктів. Представлено окрему презентацію з інформацією про розробки Інституту для молокопереробного підприємства «Easun» (м. Ліньі). 
Учасники форуму ознайомились з індустріальним потенціалом Китаю на базі діючого науково-технічного парку підприємств провінції Шаньдун.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: