29.01.2018
<div><font size="4">Доповідь «Хлібопекарська промисловість України: проблеми та перспективи розвитку» представив заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН з наукової роботи, член-кореспондент НААН Хомічак Л.М. Співдоповідачем виступив генеральний директор – голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко О.М. </font></div>
<div><font size="4">Бюро відділення постановило: </font></div>
<div><font size="4">- роботу Інституту продовольчих ресурсів НААН щодо наукового обґрунтування розвитку хлібопекарської промисловості України визнати задовільною;</font></div>
<div><font size="4"> - Відділенню аграрної економіки і продовольства та Інституту продовольчих ресурсів до 01.10.2018 розробити програму заходів, спрямованих на вирішення проблем розвитку хлібопекарської промисловості;</font></div>
<div><font size="4"> - Інституту продовольчих ресурсів продовжувати активні дослідження зі створення штамів «чистих» культур вітчизняного виробництва та сировинних заквасок на основі молочнокислих бактерій; зосередити дослідження на розробленні рецептур нових сортів хліба, активізувати роботу по створенню вітчизняних технологій виробництва безглютенових хлібобулочних виробів та розширенню асортименту виробів функціонального призначення; надати пропозиції щодо створення на базі Інституту продовольчих ресурсів НААН референс-лабораторії по визначенню якості хлібобулочних виробів. </font></div>
Бюро Відділення аграрної економіки і продовольства НААН
<font size="4">25 січня 2018 року в Президії Національної академії аграрних наук України на засіданні бюро Відділення аграрної економіки і продовольства НААН обговорювались питання хлібопекарської галузі України. </font><div><font size="4">Доповідь «Хлібопекарська промисловість України: проблеми та перспективи розвитку» представив заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН з наукової роботи, член-кореспондент НААН Хомічак Л.М. Співдоповідачем виступив генеральний директор – голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко О.М. </font></div>
<div><font size="4">Бюро відділення постановило: </font></div>
<div><font size="4">- роботу Інституту продовольчих ресурсів НААН щодо наукового обґрунтування розвитку хлібопекарської промисловості України визнати задовільною;</font></div>
<div><font size="4"> - Відділенню аграрної економіки і продовольства та Інституту продовольчих ресурсів до 01.10.2018 розробити програму заходів, спрямованих на вирішення проблем розвитку хлібопекарської промисловості;</font></div>
<div><font size="4"> - Інституту продовольчих ресурсів продовжувати активні дослідження зі створення штамів «чистих» культур вітчизняного виробництва та сировинних заквасок на основі молочнокислих бактерій; зосередити дослідження на розробленні рецептур нових сортів хліба, активізувати роботу по створенню вітчизняних технологій виробництва безглютенових хлібобулочних виробів та розширенню асортименту виробів функціонального призначення; надати пропозиції щодо створення на базі Інституту продовольчих ресурсів НААН референс-лабораторії по визначенню якості хлібобулочних виробів. </font></div>
Пошук:
31.10.2023
Груша ростиме на засолених ґрунтах - експерт НААН
30.10.2023
Інноваційні системи землеробства – стратегічний напрям розвитку аграрного сектору держави
05.10.2023
Сільськогосподарське машинобудування України втрачає експортний потенціал - експерт НААН
22.09.2023
Ціна на гречку опустилась майже до дворічного мінімуму
19.09.2023
Прибутки українських аграрних підприємств торік скоротились майже втричі, але не все так погано
Новини України 11 — 15 з 833
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець