29.01.2018
<div><font size="4">Доповідь «Хлібопекарська промисловість України: проблеми та перспективи розвитку» представив заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН з наукової роботи, член-кореспондент НААН Хомічак Л.М. Співдоповідачем виступив генеральний директор – голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко О.М. </font></div>
<div><font size="4">Бюро відділення постановило: </font></div>
<div><font size="4">- роботу Інституту продовольчих ресурсів НААН щодо наукового обґрунтування розвитку хлібопекарської промисловості України визнати задовільною;</font></div>
<div><font size="4"> - Відділенню аграрної економіки і продовольства та Інституту продовольчих ресурсів до 01.10.2018 розробити програму заходів, спрямованих на вирішення проблем розвитку хлібопекарської промисловості;</font></div>
<div><font size="4"> - Інституту продовольчих ресурсів продовжувати активні дослідження зі створення штамів «чистих» культур вітчизняного виробництва та сировинних заквасок на основі молочнокислих бактерій; зосередити дослідження на розробленні рецептур нових сортів хліба, активізувати роботу по створенню вітчизняних технологій виробництва безглютенових хлібобулочних виробів та розширенню асортименту виробів функціонального призначення; надати пропозиції щодо створення на базі Інституту продовольчих ресурсів НААН референс-лабораторії по визначенню якості хлібобулочних виробів. </font></div>
Бюро Відділення аграрної економіки і продовольства НААН
<font size="4">25 січня 2018 року в Президії Національної академії аграрних наук України на засіданні бюро Відділення аграрної економіки і продовольства НААН обговорювались питання хлібопекарської галузі України. </font><div><font size="4">Доповідь «Хлібопекарська промисловість України: проблеми та перспективи розвитку» представив заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН з наукової роботи, член-кореспондент НААН Хомічак Л.М. Співдоповідачем виступив генеральний директор – голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Васильченко О.М. </font></div>
<div><font size="4">Бюро відділення постановило: </font></div>
<div><font size="4">- роботу Інституту продовольчих ресурсів НААН щодо наукового обґрунтування розвитку хлібопекарської промисловості України визнати задовільною;</font></div>
<div><font size="4"> - Відділенню аграрної економіки і продовольства та Інституту продовольчих ресурсів до 01.10.2018 розробити програму заходів, спрямованих на вирішення проблем розвитку хлібопекарської промисловості;</font></div>
<div><font size="4"> - Інституту продовольчих ресурсів продовжувати активні дослідження зі створення штамів «чистих» культур вітчизняного виробництва та сировинних заквасок на основі молочнокислих бактерій; зосередити дослідження на розробленні рецептур нових сортів хліба, активізувати роботу по створенню вітчизняних технологій виробництва безглютенових хлібобулочних виробів та розширенню асортименту виробів функціонального призначення; надати пропозиції щодо створення на базі Інституту продовольчих ресурсів НААН референс-лабораторії по визначенню якості хлібобулочних виробів. </font></div>
Пошук:
22.02.2024
НААН пропонує аграріям насіння сортів та гібридів ярих культур для посівної 2024 року
26.01.2024
На Сумщині створили Асоціацію селекціонерів бурої худоби України
22.01.2024
Жінок із Львівщини безкоштовно навчатимуть садівництву та овочівництву в Інституті сільського господарства Карпатського регіону НААН
10.01.2024
Науковці НААН розробили препарат від нашестя мишей у бліндажах військових
28.12.2023
Інститут картоплярства НААН та Держпродспоживслужба підписали меморандум про співробітництво
Новини України 1 — 5 з 833
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець