Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Загальні збори Відділення аграрної економіки і продовольства НААН 11.12.2017

Загальні збори Відділення аграрної економіки і продовольства НААН

6 грудня 2017 р. у Президії Національної академії аграрних наук України відбулися Загальні збори Відділення аграрної економіки і продовольства НААН. Головував на Загальних зборах академік-секретар Відділення, академік НААН, Герой України Саблук Петро Трохимович. 
У Загальних зборах Відділення виступив Президент Національної академії аграрних наук України, академік НААН Гадзало Ярослав Михайлович, який освітив основні досягнення Національної академії аграрних наук України в 2017 році, зокрема, роль наукових досліджень в аграрній і харчовій промисловості в Україні та місце створеної інноваційної продукції в Європейському просторі, щодо спільних досліджень науково-дослідними установами та участь в Рамковій Програмі ЄС з досліджень та інновацій "Горизонт-2020", ефективності роботи експериментальної бази тощо. 
З науковою доповіддю за темою "Концептуальні засади раціонального харчування людини" виступив член-кореспондент НААН Левицький Анатолій Павлович. Було також представлено звіти про наукову і науково-педагогічну діяльність академіків НААН Гайдуцького П.І. і Терещенко В.К. та члена-кореспондента Лобаса М.Г.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: