Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Семінар в рамках концепції «Єдине здоров’я» з написання наукових робіт і дотримання етичних та правових норм у межах Програми з написання наукових робіт. 19.10.2017

Семінар в рамках концепції «Єдине здоров’я» з написання наукових робіт і дотримання етичних та правових норм у межах Програми з написання наукових робіт.

18–19 жовтня 2017 року в Національному науковому центрі «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини» проходить Семінар в рамках концепції «Єдине здоров’я» з написання наукових робіт і дотримання етичних та правових норм у межах Програми з написання наукових робіт. 
Семінар проводять лектори з «Black end Veatch». У роботі тренінгу приймають участь молоді вчені та вчені з досвідом, аспіранти, наукові співробітники та фахівці ННЦ «ІЕКВМ», Харківської філії Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, Харківського національного медичного університету, Харківської державної зооветеринарної академії, Інституту проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, Харківської філії ОМЦ МОЗ України, ДУ «Інститут проблем ендокринної патології ім.В.Я.Данилевського НАМН України» та інших установ.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: