Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Про участь у Х Міжнародному інвестиційному форумі «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток» 02.10.2017

Про участь у Х Міжнародному інвестиційному форумі «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток»

     29-30 вересня 2017 р. було проведено Х Міжнародний інвестиційний форум «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток» (м. Нова Каховка Херсонська область), в якому прийняв участь директор Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова» Власов В’ячеслав Всеволодович, академік НААН, Заслужений працівник сільського господарства України, Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки. В рамках заходу було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Херсонською обласною державною адміністрацією та Національною академією аграрних наук України. 
     Метою Меморандуму є необхідність об’єднання зусиль гілок влади та науки, спрямованих на зростання економічного потенціалу Херсонської області, прискорення інноваційних процесів в аграрному секторі економіки, посилення впливу аграрної науки на конкурентоспроможність галузей сільського господарства і переробної промисловості, розвиток соціальної сфери села, сприяння впровадженню механізмів залучення внутрішніх і зовнішніх інвестицій. 
     Після закінчення заходу Власов В.В. провів розмову з головою Херсонської ОДА Гордєєвим А.А., головою Херсонської обласної ради Мангер В.М. щодо перспективи подальшого розвитку виноградарсько-виноробної галузі України та Херсонської області зокрема, а також обговорив «Регіональну програму розвитку виноградарства і виноробства Херсонської області до 2025 р.», розроблену науковцями ННЦ «ІВіВ ім. В.Є. Таїрова» та прийняття її на сесії обласної ради Херсонської області.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: