Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

V «Нідерландський День Молока-2017» 27.09.2017

V «Нідерландський День Молока-2017»

  21 вересня 2017 р. в селищі Гайворон, що у Володарському районі Київської області, на базі фермерського господарства «Розволожжя» відбувся V «Нідерландський День Молока-2017», присвячений популяризації ідеї прибутковості та ефективності виробництва молочної ферми, а також співпраці між Королівством Нідерландів та Україною в молочному секторі. 
   Під час заходу тривало три майстер-класи – «Годівля ВРХ», «Продуктивність кормів» та «Знання фактів – шлях до успіху». Фахівці Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН взяли участь у тренінгах з лінійної оцінки великої рогатої худоби і сигналів корів із антистресовими правилами догляду за тваринами, що провели досвідчені експерти нідерландського молочного сектору. Вони показали програму індивідуального аналізу молока. Адже дані про загальне здоров'я, репродуктивну функцію, корми та молоко використовують для комплексної оцінки тварин. Невід'ємною частиною семінару став моніторинг захворювань шляхом відбору і дослідження молочних зразків. 
  Організували зазначений захід Нідерландсько-Український Молочний Центр, Асоціація виробників молока України, Всеукраїнська Аграрна Рада та Агросалтингова «Компанія Дикун» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: