Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Візит Польської делегації до Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН 30.08.2017

Візит Польської делегації до Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН

Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН

28-29 серпня 2017 року відбувся візит представників уряду та парламенту, членів економічної комісії, департаменту економіки Великопольського воєводства до Чернігівської області.  У рамках візиту представники Великопольського воєводства відвідали Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН.  Очолив делегацію член уряду Великопольського воєводства Мачей Ситек та голова економічної комісії, член парламенту Великопольського воєводства Мірослава Кажмєрчак.
В сучасних умовах євроінтеграції пріоритетним завданням науки є налагодження співпраці з регіонами інших країн. Чернігівщина має значний поступ у співпраці з Великопольським воєводством: навчання медиків, відпочинок дітей, участь у бізнес-ярмарках, вивчення досвіду у сфері децентралізації.
Багатий науковий та економічний потенціал Інституту гостям із Польщі презентував заступник директора з наукової роботи Козар Сергій Федорович.
У ході зустрічі члени польської делегації ознайомилися з роботою Інституту та його науковими розробками, відвідали Колекцію корисних ґрунтових мікроорганізмів Інституту, яка має статус Національного надбання. Значний інтерес викликали мікробні препарати, оскільки вони екологічні, можуть бути заміною хімічним засобам та не містять ГМО.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: