Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

День поля «Новітні технології у землеробстві» 19.06.2017

День поля «Новітні технології у землеробстві»

15 червня 2017 року на базі Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН відбувся День поля «Новітні технології у землеробстві». 

У Дні поля взяли участь керівники та спеціалісти сільськогосподарських агроформувань, фермери, науковці, представники фірм.  

З вітальними словами до учасників заходу звернулися заступник голови Рівненської облдержадміністрації Тимошенко І. О. та директор Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН Польовий В. М.. Вони наголосили на важливості такого заходу, де аграрії можуть перейняти досвід науковців та запровадити новації у виробництво. 
Учасникам Дня поля було продемонстровано понад 140 сортів озимих і ярих зернових культур і біля 30 сортів і гібридів озимого ріпаку, понад 20 різних видів рослин, які можна вирощувати для виробництва біопалива. 
Значна увага приділялася інноваційним розробкам у напрямках удосконалення технологій вирощування озимої пшениці, озимого ріпаку, енергетичної верби, а також питанням оптимізації кислотності ґрунту та ефективному використанню соломи в удобрення.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: