Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

XV Всеукраїнська конференція молодих вчених та аспірантів «Селекційні, генетичні та біотехнологічні методи збереження, поліпшення і використання генофонду тварин» 24.05.2017

XV Всеукраїнська конференція молодих вчених та аспірантів «Селекційні, генетичні та біотехнологічні методи збереження, поліпшення і використання генофонду тварин»


19 травня 2017 року в Інституті розведення і генетики тварин імені М.В.Зубця НААН відбулася ХV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та аспірантів «Селекційні, генетичні та біотехнологічні методи збереження, поліпшення і використання генофонду тварин». Конференція присвячена 15-річчю присвоєння статусу національного надбання Банку генетичних ресурсів сільськогосподарських тварин та приурочена до Дня науки в Україні. Відкрив конференцію директор інституту академік НААН М. В. Гладій. У конференції взяли участь молоді науковці з галузевих науково-дослідних установ НААН, вищих навчальних закладів України, а також представник Республіки Молдова. Оприлюднено 43 наукових повідомлення в яких представлено узагальнений світовий та вітчизняний досвід з питань вдосконалення і збереження генетичних ресурсів у тваринництві, обґрунтовано перспективні напрями розвитку галузі. За результатами оцінювання доповідей, журі у складі провідних учених ІРГТ ім. М.В.Зубця НААН та Білоцерківського НАУ визначило переможців конкурсу, які були відзначені грошовими преміями. Матеріали конференції опубліковано окремим виданням.

Повернення до списку



Новини України

Пошук: