Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Ветерани АТО отримали землю в передмісті Чернігова 26.02.2016

Ветерани АТО отримали землю в передмісті Чернігова

25 лютого в приміщенні Обласного філармонійного центру відбувся захід, метою якого було вручення ветеранам-учасникам антитерористичної операції документів, які засвідчують право власності на земельні ділянки, гарантовані їм державою.

В урочистій обстановці документи про право власності на землю в передмісті Чернігова отримали родини 121-го ветерана АТО. Всього ж ділянки поблизу Новоселівки отримають понад триста воїнів.

Відповідаючи на запитання журналістів, голова Чернігівської ОДА пояснив особливості такого роду процесів: «Загалом по області питання забезпечення ветеранів земельними ділянками розв’язується більш-менш гладко. Проблемним є виділення земель у межах обласного центру та приміській зоні, як от у Новоселівці. Тому, шукаючи вихід із ситуації, я звернувся до президента Академії аграрних наук України з проханням розглянути можливість забезпечення наших ветеранів землею за рахунок земель колишнього дослідного господарства. І академія пішла нам на зустріч, за що ми щиро вдячні її президенту Ярославу Михайловичу Гадзалу», – розповів Валерій Куліч.

У свою чергу пан Ярослав Гадзало відзначив оперативність і якість виконання всіх бюрократичних процедур і висловив переконання в готовності продовження співпраці: «Це загальнодержавна справа, і тому підходити до неї треба теж по-державному, кожен має робити від себе залежне для розв’язання подібних проблем», – зазначив президент Академії аграрних наук України Ярослав Михайлович Гадзало.

2016-02-25_1 (1).JPG 2016-02-25_1 (6).JPG 2016-02-25_1 (8).JPG

У ході заходу від імені органів влади зі словами вдячності до ветеранів зверталися голови Чернігівської ОДА Валерій Куліч та обласної ради Ігор Вдовенко. А після завершення офіційної частини колектив філармонійного центру фестивалів і концертних програм потішив вояків та їхні родини динамічною концертною програмою.

Прес-служба Чернігівської облдержадміністрації



Повернення до списку



Новини України

Пошук: