Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Круглий стіл «Збереження новорічних традицій не повинно шкодити природі!» 14.12.2015

Круглий стіл «Збереження новорічних традицій не повинно шкодити природі!»

10 грудня 2015 року на базі Біосферного заповідника «Асканія-Нова» імені Ф.Е. Фальц-Фейна НААН (далі – Заповідник) відбувся круглий стіл на тему: «Збереження новорічних традицій не повинно шкодити природі!», приурочений до Всесвітнього дня прав людини.

У роботі круглого столу взяли участь 18 учасників - це співробітники Заповідника, селищної ради Асканія-Нова, керівники громадських організацій. Під час круглого столу обговорювалися актуальні проблеми збереження біологічного різноманіття під час проведення новорічних свят та заходи, що здійснюватимуться в Заповіднику в межах Всеукраїнської екологічної акції «Збережи ялинку», зокрема, проведення агітаційної роботи із залученням до акції людей різного віку, проведення свята Святого Миколая для юннатів, диспута на тему: «Чи так вже незамінна в нашому будинку жива новорічна ялинка?» та ін.

З 15 грудня до кінця місяця на базі заповідника «Асканія-Нова» буде проведено Всеукраїнську екологічну акцію «Допоможемо зимуючим птахам», у якій прийматимуть участь учні навчально-виробничого комплексу Асканія-Нова – гімназія і вихованці дитячого садка. В межах акції буде здійснено підгодовування зимуючих птахів та спостереження за ними, проведено конкурс малюнків «Дивний світ птахів» і заняття «Птахи, що зимують в Асканії-Нова».


Повернення до списку



Новини України

Пошук: