Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Новини НААН

Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи використання нанобіотехнологій у сільському господарстві» 18.09.2015

Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи використання нанобіотехнологій у сільському господарстві»

14-15 вересня в Інституті сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему «Перспективи використання нанобіотехнологій у сільському господарстві», яку Інститут провів разом з Українським державним науково-дослідним інститутом нанобіотехнологій та ресурсозбереження Державного агентства резерву України.

У рамках конференції Інститут відвідала делегація представників аграріїв Китайської Народної Республіки на чолі з заступником керівника компанії «Хуань Фуань» паном Лю Цун.

Учасники конференції ознайомилися з діяльністю Інституту, зокрема, з дослідженями щодо активності корисних ґрунтових мікроорганізмів за дії нанокарбоксилатів мікроелементів.

Відбувся обмін думками щодо застосування мікробних препаратів у поєднанні з карбоксилатами мікроелементів, які одержано за допомогою нанобіотехнологій. Учасники конференції визначили шляхи проведення подальших наукових досліджень та впровадження їх результатів у аграрне виробництво. 


Повернення до списку



Новини України

Пошук: