Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Ярослав Гадзало вручив почесні відзнаки НААН послам Литви, Латвії та Словаччини 15.12.2022

Ярослав Гадзало вручив почесні відзнаки НААН послам Литви, Латвії та Словаччини

Днями відбулося засідання Президії Національної академії аграрних наук України, під час якого розглянули питання "Продовольчої безпеки в контексті досягнень Цілей Сталого розвитку". Засідання відвідали повноважні посли Латвії, Литви та Словаччини.

"Не існує напрацьованих рішень для викликів, через які Україна та український народ проходять перевірку на міцність. Весь демократичний світ став на наш захист в повномасштабній війні, яку затіяла росія. Боротися за мир – це не піддаватися тиску агресора, а захищати людей від його жорстокості. Це є обов’язком кожного громадянина будь-якої країни і національності. У цей складний час наші співгромадяни змушені шукати прихистку в інших країнах, захищати життя своїх дітей. Ми відчуваємо гуманістичне ставлення у всіх відношеннях, солідарність і підтримку громадян іноземних країн. Вдячні цивілізованому світу за це", - зазначив Президент НААН Ярослав Гадзало.

Також Ярослав Гадзало вручив Почесні відзнаки Національної академії аграрних наук України Надзвичайному і Повноважному послу Литви – Вальдемарісу Сарапінасі, Латвії – Ілгварсу Кляві, Словакії – Мареку Шафіну.

"Це відзнака за розуміння й всіляку підтримку, адже бути людьми, відстоювати людську гідність і допомагати у важчі часи - це ознака цивілізованого світу. Наближаємо перемогу України разом"! - підсумував Ярослав Гадзало.

Повернення до списку