Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Запрошуємо на  конференцію  «Теорія і практика вдосконалення генетичних ресурсів сільськогосподарських тварин» 13.08.2021

Запрошуємо на конференцію «Теорія і практика вдосконалення генетичних ресурсів сільськогосподарських тварин»


Шановні науковці, будемо раді вашій участі у конференції «Теорія і практика вдосконалення генетичних ресурсів сільськогосподарських тварин» (з нагоди 30-річчя Незалежності України та 110-річчя від дня народження доктора біологічних наук, професора Ігоря Васильовича Смирнова)

 

Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН запрошує на конференцію «Теорія і практика вдосконалення генетичних ресурсів сільськогосподарських тварин» (з нагоди 30-річчя Незалежності України та 110-річчя від дня народження доктора біологічних наук, професора Ігоря Васильовича Смирнова) представників наукової спільноти, органів державного і місцевого самоврядування, громадських організацій та агробізнесу.


Конференція  відбудеться 19 серпня 2021 року на базі Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН у змішаному очно-дистанційно форматі в режимі онлайн на платформі Zoom (https://zoom.us/j/96147521526?pwd=SEtCWm5yTElORDA2VFdlOGxxblk1QT09. Ідентифікатор: 961 4752 1526, код доступу: 114111).

Матеріали конференції опубліковано у збірнику «Розведення і генетика» (https://abg-journal.com/index.php/journal/issue/view/11).

З програмою конференції можна ознайомитись: http://iabg.org.ua/images/M_images/prog.2021.2.pdf


Повернення до списку