Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
НААН передала Фонду державного майна 31 державне  підприємство мережі  Академії  з загальним земельним фондом майже 30 тис га 31.05.2021

НААН передала Фонду державного майна 31 державне підприємство мережі Академії з загальним земельним фондом майже 30 тис га


В НААН активно реалізовується комплекс заходів щодо реформування Академії. Дорожньою картою, за якою Національна академія аграрних наук України здійснює своє реформування, є постанова № 22 «Про Концепцію реформування аграрної науки» та постанова «Про Програму реалізації реформування аграрної науки» в яких сформовані завдання Програми і заходи на їх виконання, поетапна реалізація яких планово та послідовно відбувається останні роки.

Так, на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2020 р. № 1010-р «Про передачу об’єктів державної власності до сфери управління Фонду державного майна» до сфери управління Фонду передано 31 державне  підприємство з загальним земельним фондом майже 30 тис га.

Це одна із складових цілого комплексу заходів, які проводяться в Академії щодо оптимізації майнового компле­ксу шляхом формування переліку майна, яке на сьогодні не використовується для наукових цілей.  

Повернення до списку