Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» проводитиме Міжнародний круглий стіл, присвячений Всесвітньому Дню Ґрунту 2020 (World Soil Day) 26.11.2020

ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» проводитиме Міжнародний круглий стіл, присвячений Всесвітньому Дню Ґрунту 2020 (World Soil Day)


3 грудня 2020 року Національний науковий центр «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» проводитиме Міжнародний круглий стіл, присвячений Всесвітньому Дню Ґрунту 2020 (World Soil Day) у режимі онлайн.

Всесвітній День ґрунту (WSD), 5 грудня - це традиційний щорічний захід Організації Об’єднаних Націй для залучення уваги до важливості ґрунтів і сприяння сталому використанню ґрунтових ресурсів. Цьогорічна кампанія проходить під гаслом «Підтримуйте ґрунт живим, захищайте біорізноманіття ґрунту» і закликає нас зосередити увагу на організмах під землею - від крихітних бактерій до рухливих багатоніжок та слизових дощових черв'яків, за участі яких відбуваються процеси, необхідні для життя на Землі.

Захід зареєстровано на Інтерактивній глобальній карті подій ФАО, присвячених Всесвітньому Дню Ґрунту 2020.

Програму заходу буде згодом розміщено на сайті: issar.com.ua

Запрошення на захід

Початок заходу о 10.00 годині. Захід буде проведено на платформі ZOOM. Для участі у заході та отримання ідентифікатора конференції, коду доступу, необхідно направити данні учасника згідно з реєстраційною карткою (завантажити реєстраційну картку) на е-mail: inna.parasochka2@gmail.com

Запрошуємо до участі!

Контактна особа:

Інна Парасочка

Телефони: +38(050) 045 89 93

+38(096) 59 60 554 

E-mail: inna.parasochka2@gmail.com


Повернення до списку