Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Вчені Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН взяли участь у ювілейній конференції з міжнародною участю  «Наука про тварин – завдання та інновації» 09.11.2020

Вчені Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН взяли участь у ювілейній конференції з міжнародною участю «Наука про тварин – завдання та інновації»


5 листопада 2020 року науковці та аспіранти Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН взяли участь у ювілейній Zoom конференції з міжнародною участю «Наука про тварин – завдання та інновації» (file:///C:/Users/фокстрот/Downloads/Conference%20Programme.pdf), яка присвячена 70-річчю створення Інституту тваринницьких наук (м. Костинброд, Республіка Болгарія).


Серед доповідачів у відкритті конференції з вітальним словом виступив доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН, директор Інституту розведення і генетики тварин імен і М.В. Зубця НААН Ю.П. Полупан. Сформовано напрями подальшої співпраці між інститутами.


У роботі конференції взяли участь науковці з наукових установ аграрного, медичного та біологічного профілю Республіки Болгарія, України, Республіки Сербія, Республіки Молдова, США та інших країн, а також профільного міністерства Республіки Болгарія. Результати досліджень науковців Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН за напрямами селекції та розведення тварин, біомаркірування та біотехнології були представлені в пленарній частині та в трьох секціях. Слід зазначити, що було представлено результати спільних досліджень Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН, Миколаївського аграрного університету та клініки «Neway Medical P.C(м. Нью-Йорк, США).


Повернення до списку