Національна академія аграрних наук України Науково-методичний і координаційний центр з наукових проблем
розвитку АПК України
UA EN
Оголошено конкурс на здобуття премії імені Степана Зеноновича Ґжицького 15.06.2020

Оголошено конкурс на здобуття премії імені Степана Зеноновича Ґжицького


Премія імені С. З. Ґжицького присуджується за наукові праці (цикл наукових праць) із встановлення і з’ясування фізіологічних та біохімічних механізмів формування продуктивності та резистентності організму, дослідження з фізіології та біохімії, живлення тварин, розроблення та впровадження нових біотехнологічних методів, препаратів, біологічно активних добавок, діагностикумів, створення нових порід, типів і ліній сільськогосподарських тварин та птиці, а також за наукові роботи, які є значущими у розв’язанні актуальних проблем збереження поголів’я тварин, підвищення їх продуктивності та плодючості.

Премія присуджується один раз на два роки за результатами конкурсу наукових установ Національної академії аграрних наук України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Міністерства освіти і науки України. До участі в конкурсі допускаються роботи, виконані окремими науковцями або колективами науковців, які працюють в установах НААН, Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та МОН України. Висунення і представлення робіт на здобуття премії імені С. З. Ґжицького проводиться колективами наукових підрозділів установи, в якій працюють претенденти, або вченою (науково-технічною) радою. Кожен  учасник може бути автором чи співавтором лише однієї з представлених на конкурс (або циклу робіт).

Претендентом на отримання премії може бути колектив до 5-ти осіб. До участі у конкурсі допускаються наукові праці, від дня публікації яких пройшло не менше 6-ти місяців, але не більше 5-ти років, а також винаходи після їх впровадження в народне господарство. Роботи, які отримали Державні премії України або інші премії України, до конкурсу не допускаються.

На розгляд ученої ради Інституту біології тварин НААН претенденти мають  надати такі документи:

   заяву про участь у конкурсі з переліком членів авторського колективу;

  роботу, що рекомендується (цикл робіт, статей тощо);

 – анотацію роботи з коротким викладенням її змісту і значення для розвитку науки та народного господарства;

     довідку про творчий внесок кожного з претендентів, підписану всіма авторами роботи;

     витяг з протоколу ученої (науково-технічної) ради щодо рекомендації роботи на здобуття премії;

 – за потреби – додаткові матеріали (акти апробацій, акти впровадження, копії авторських свідоцтв, відгуки громадськості та ін.).

За результатами конкурсу переможці отримують свідоцтво про перемогу і нагороджуються пам’ятною відзнакою.

Термін подання матеріалів для участі в конкурсі   з 1 червня по 15 вересня 2020 року.
Документи надсилати за адресою: вул. В. Стуса, 38,  м. Львів, 79034
Контактний тел.: (032) 260-07-95.

Конкурсний комітет


Повернення до списку